niedziela, 28 lutego 2016

No to start..../ Ok lets go....

Czesc i witam na blogu. O czym bedzie? O wargamingu, ale nie tylko. O malowaniu, o grach bitewych... po prostu o hobby. Od czego zaczniemy? Na warsztacie asteroidy do X-Winga. Podstawki odpowiadaja wielkosciowo tym oryginalnym (nie w 100% ale to hand-made),wysokosc od podstwki do asteroidy 5cm. Asteroidy sa lekkie i trwałe (lakierowane). Podstawki dociążone. Wykonan na zamówienie. Ktos zainteresowany? Szczeguły na @
Co innego na warsztacie? Figurki do Empire Assault i 2 bandy do SAG`i - Vikinowie i Anglosasi. A we wtorek w lokalnym klubie, Bolt Action - Normandia 44 - 2 vs 2 :) 

Welcome to my blog! Ok, what is it about, You may ask? Oh well, painting, wargaming...well just about a hobby we all sheer! Now what is on my workbench? First, asteroid fields for X-wing. Hand made, thick cardboard, lot of varnish to make it durable> Asteroids are light and durable (thx to varnishing) the high from base to asteroid base is about 5cm. Interested in a set? Send me an @!!  Whats more on the work bench? Viking and Anglosaxon warband for SAGA, Empire Assault miniatures. Whats to come? On Tuesday i have a Bolt Action game in my local club - Normandy 44 - 2vs2 play (500pts each)!!
















Brak komentarzy:

Prześlij komentarz